Detenen a Madrid el presumpte autor d’una agressió sexual comesa a Tavernes de la Valldigna en agost

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un jove de 21 anys d’origen ucraïnés per la seua presumpta implicació en l’agressió sexual a una dona en la platja de Tavernes de la Valldigna el passat dia 12 d’agost de 2018, segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat.

L’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna, després de tindre coneixement d’aquesta agressió, va engegar l’operació ‘Negatio’ per a identificar l’autor i va permetre la seua detenció el passat dia 13 de setembre a Madrid.

El suposat autor va conèixer a la víctima a través d’una amiga en comú en una zona d’oci en la platja de Tavernes i va cometre l’agressió després de comprovar que es trobaven els dos a soles en una zona aïllada.

La víctima desconeixia la identitat de l’autor ja que només l’havia vist aquella nit i només va poder facilitar el perfil de l’autor a través d’una xarxa social.

L’Equip de Policia Judicial de Tavernes va identificar el presumpte autor en la província de Madrid on es va desplaçar per a la seua detenció acusat d’un suposat delicte d’agressió sexual. Les diligències instruïdes han sigut lliurades al Jutjat d’1ª Instància i Instrucció nº 5 de Sueca.

Et Pot Interessar