Detenen a Gandia una jove per clavar un gavinet al seu nuvi

Agents de la Policia Nacional i Policia Local han detingut a Gandia a una dona de 18 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte de temptativa d’homicidi, després de pel que sembla, clavar-li un ganivet al seu nuvi enmig d’una discussió. L’ara detinguda va telefonar a emergències i va acompanyar al ferit a l’hospital on els agents la van detindre. 
Els fets van ocórrer a les dues i mitja de la vesprada del dimecres a Gandia quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili on una dona indicava que acabava d’acoltellar a la seua parella.
Els agents una vegada en el lloc i en observar que no hi havia ningú, van esbrinar a través d’un indicatiu sanitari que es trobava en el lloc, que un home acabava d’ingressar en l’hospital amb ferida d’arma blanca.
Els policies es van presentar a l’hospital i van localitzar a un home que estaven assistint amb una ferida per ganivet d’uns dos centímetres de profunditat en l’abdominal dret, el qual estava acompanyat per una jove que es trobava en la sala d’espera. 
Els agents es van entrevistar amb la dona que espontàniament els va manifestar haver discutit amb el seu nuvi ja que li havia trencat el telèfon mòbil, i en tindre un ganivet a la mà li l’havia clavat, però que no era la seua intenció fer-li mal. La presumpta agressora havia telefonat a emergències perquè pel que sembla la víctima no volia telefonar.
Els policies, davant tals fets, i després de diverses comprovacions, han detingut a la jove com a presumpta autora d’un delicte de temptativa d’homicidi. 
La detinguda, sense antecedents policials, ha passat aquest matí a disposició judicial.

Et Pot Interessar