10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

DestíSafor objectiu: “Crear una nova marca gastronòmica”

“Crear una nova marca gastronòmica”. És el nou objectiu que s’ha marcat DestíSafor amb la finalitat de donar a conéixer la cuina autòctona de la comarca. Així ho ha anunciat el seu president, José Manuel Navarro, qui ha anunciat que ja s’està creant un grup de cuiner i una marca sota la qual la gent “reconega els nostres productes i aposten per tot el que podem oferir-los”.

I és que, tal com ha recalcat Navarro, el turisme gastronòmica “s’ha posat de moda” i, és per això, que “hem de saber aprofitar-ho” posat que és “una gran arma que té la ciutat per a atraure turistes i DestíSafor és l’entitat que ha de liderar aqueix turisme gastronòmic”.

DestíSafor, que compta amb al voltant 200 associats, és una entitat associativa que continua creixent en número i això es deu, segons ha apuntat el president, al fet que “la gent està il·lusionada i es va donant compte que junts lluitem pels nostres drets i interessos”.
Entre altres línies d’actuació per a enguany, José Manuel Navarro ha enumerat la formació “que ens permetrà destacar per la qualitat” i, també, la informació “tan fonamental perquè ens coneguen, sàpien qui som i el que fem”.

Pertànyer a FAES, ha comentat, té molts avantatges, entre elles, “escoltar a altres empresaris, altres presidents i d’altres sectors dels quals pots agafar idees. Ells t’escolten a tu i les teues reivindicacions. És un gran lloc on aprens coses que pots aportar al teu sector i als teus associats”.

Articles relacionats