Gandia triada com a seu de la «Setmana Europea de l’Esport»

· Durant aquests dies la ciutat acollirà activitats d’exhibició al carrer i jornades de portes obertes al poliesportiu i el pavelló del Raval

· El Consell Superior d’Esports, que actua com a coordinador de la Setmana en l’àmbit nacional, ha triat Gandia com una de les seus oficials

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha presentat aquest matí les activitats que se celebraran a Gandia amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de l’Esport del 23 al 30 de setembre.

Una iniciativa posada en marxa per la Comissió Europea que té com a objectiu promoure mitjançant diverses accions l’esport i l’activitat física en tots els grups d’edat. El Consell Superior d’Esports, que actua com a coordinador de la Setmana en l’àmbit nacional, ha triat Gandia com una de les seus oficials.

«Com a administració hem volgut involucrar tots els clubs i associacions esportives de la ciutat perquè participen» va declarar Lydia Morant qui ha explicat que durant aquests dies la ciutat acollirà activitats d’exhibició al carrer i jornades de portes obertes al poliesportiu i el pavelló del Raval.

Finalment, l’edil ha invitat a la ciutadania a què participe en totes les activitats que s’han programat i ha agraït al CSD i a tots els clubs i associacions esportives que han col·laborat perquè la Setmana Europea de l’Esport siga una realitat a Gandia.

PROGRAMA SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT

 

Et Pot Interessar