15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Després d’un any torna l’atletisme escolar

– El CA Safor Teika va reprendre dissabte el cros escolar després de més d’un any en suspens per la pandèmia

– El club va organitzar una jornada, amb totes les mesures de seguretat anticovid, on van participar 120 xiquets.

El passat dissabte, 1 de maig, al matí, va tindre lloc a la pista d’atletisme Toni Herreros de Gandia la primera jornada del tradicional cros escolar que organitza el CA Safor Teika. La competició es reprenia després de més d’un any de pandèmia, i estava dirigida a les categories benjamí (nascuts el 2012), aleví (2010-2011), infantil (2008-2009) i cadet (2006-2007), tant xics com xiques.

La participació no va ser molt alta, uns 120 xiquets, potser perquè encara hi ha una certa por a les carreres en grup. No obstant això, des del club animen els col·legis a participar en activitats extraescolars com aquesta, organitzades en la pista municipal, ja que s’aplica un estricte protocol anticovid i els monitors vetlen pel correcte compliment de les mesures sanitàries. A més del Safor Teika, hi hagué xiquets del CA La Valldigna, CE Corriol Oliva, CC El Garbí, CA Real de Gandia i CEIP Gregori Mayans.

Els guanyadors de les respectives curses van ser els següents: en cadet Mara Rolli i Pau Torres, tots dos del CA La Valldigna; en infantil Andrea Escrivà i Naoufel Boukhanfra, tots dos del CE Corriol Oliva, en aleví Àngels Ferrando (CA La Valldigna) i Pedro Pérez (CA Safor Teika), i en benjamí Alejandra Savall (CA Real de Gandia) i Feliu Gregori, del CE Corriol Oliva.

Aquest dissabte, 8 de maig, al matí, el club organitza una altra jornada d’atletisme escolar per a xiquets de les categories benjamí, aleví i infantil. Els benjamins faran un triatló compost per pes, llargada i 500 ml. Es permetrà l’entrada de públic, però només un acompanyant per xiquet, que haurà d’abandonar la pista quan acabe la prova.

Articles relacionats