9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

El PP de Gandia es reuneix amb l’Associació de Comerciants de la Platja de Gandia

– El portaveu del Grup Municipal Popular Víctor Soler, el regidor delegat de la platja Dani Martí i la regidora delegada de Comerç Gema Garcia, es van reunir en el dia d’ahir amb els representants del Comerç de la Platja de Gandia.

– Aquesta nova reunió ha servit per a escoltar les reivindicacions d’aquest sector, les seues inquietuds i les seues propostes.

Entre les seues reivindicacions destaca que “no se’ls ha tingut en compte a l’hora d’instaurar definitivament “La Morada” per part de Diana Morant i se sumen a la proposta d’un canvi de restricció horària proposada per Partit Popular de la primera línia de la platja, mantenint la restricció horària des de les 20 hores a les 8 del matí de l’endemà de dilluns a divendres, igual que els caps de setmana i permetent de dilluns a divendres de 8 del matí a 20 hores de la vesprada, la lliure circulació de vehicles., perquè els comerços de la zona es veuen greument afectats”.

A més, una altra de les majors preocupacions és l’embut que es puga produir amb el carril bici de l’Avinguda de la Pau, ja que consideren que ara que es preveu un estiu més concorregut, hi haurà embossos importants per a entrar a la Platja, com ja va denunciar també el Partit Popular, en el seu moment, però aquest Govern presumeix de transparència i participació ciutadana, però a l’hora de la veritat fan el que volen sense comptar amb ningú.

“El sector també ha mostrat el seu descontentament amb el retard de les obres del Bulevard de la Carretera Natzaret-Oliva la preocupació de la qual està a tindre obert est important accés a la Platja de Gandia ara que s’inicia la temporada turística. Així com les obres del Carrer Cibeles, Carrer Illes Balears i Carrer Clot de la Mota. A més, en la recent remodelació del primer tram de la primera línia de la platja, ja s’han detectat desperfectes com l’acumulació d’aigua el que genera problemes d’entollat en unes obres acabades d’inaugurar per això”, des del Partit Popular sol·licitem al govern celeritat en la resolució d’aquests problemes.

Des del Partit Popular han reiterat “el suport i han traslladat que continuarem aportant solucions a aquells problemes que tant des de l’Associació de Comerciants com els veïns ens facen arribar”.

Articles relacionats