16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Despreniment de pedres i terra al Racó del Duc de Vilallonga

– Amb motiu de les pluges d’aquests dies, de nou el Racó del Duc o Via Verda ha patit solsides de pedra i terra que han afectat diversos llocs del seu recorregut.

– Avisats per veïns, la Policia Local ha localitzat els danys i la Brigada Municipal ha procedit a retirar la rocalla i terra i deixar lliure el pas per aquests llocs.

L’Ajuntament de Vilallonga vol recordar que “tots aquells que vulguen accedir al Racó del Duc o Via Verda que ho facen amb molta cura, ja que en temps de pluges, i posterior a aquestes, el perill de solsides és major. En aquesta zona no hi ha cobertura de mòbil davant un possible perill o accident fins a l’eixida per Vilallonga o L’Orxa”.

Per part de l’Ajuntament de Vilallonga s’ha assenyalat que “continuarem intentant deixar practicable aquest recorregut però cal recordar que, des del desmantellament de l’antiga via del tren el 1969, no hi ha hagut cap manteniment ni actuació de reposició per part del seu propietari. Esperem que les propostes de Via Verda i Eurovelo en aquest lloc facen realitat una millor adequació i manteniment”.

Articles relacionats