15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El PP de Gandia retrau al Govern Municipal per la “pobre” inversió en els serveis socials

– El PP de Gandia es basa en un estudi realtzat a 384 ajuntament per a realitzar la seua denuncia.

– Mentre la mitjana entre els 384 ajuntaments de més de 20.000 habitants se situa en 76 euros, el Govern de Diana Morant dedica als Serveis Socials únicament 40,7 euros

– Soler: “Les males estratègies de màrqueting de Diana Morant tenen les potes molt curtes i cada vegada s’estan quedant amb menys trucs i enganys”.

– Soler “A Diana Morant i a Carmen Fuster se’ls hauria de caure la cara de vergonya. Mentre elles es passegen amb el seu habitual seguici de fotògrafs i palmeros, els gandians tenim una inversió en serveis socials pobra segons els professionals del sector”

Ranking Servicios sociales

 

El Partit Popular ha fet ús de l’informe de  l’Associació de Directores i Gerents de Serveis Socials d’Espanya, en el que torna a suspendre la inversió dels Serveis Socials de Gandia. No obstant això, enguany l’informe anual dels professionals dels Serveis Socials empitjora encara més la valoració.

Així ho ha avançat aquest matí el Partit Popular de Gandia que ha fet públics els resultats d’aquest informe. Si l’any passat la qualificació que rebia la inversió en Serveis Socials era “precària” enguany és qualificada de “pobra”. Són qualificats de pobres aquells municipis en el qual la despesa social és inferior a 45 euros, és a dir, per davall del 60% de la mitjana de despesa per habitant/any.

Mentre la mitjana entre els 384 ajuntaments de més de 20.000 habitants (dels 421 que hi ha a Espanya) se situa en 76 euros, el Govern de Diana Morant dedica als Serveis Socials únicament 40,7 euros. Aquesta quantitat suposa pitjors números respecte a l’any anterior en el qual la inversió es va situar en 45,5 euros.

Per als populars no hi ha excusa, “mentre municipis valencians com Alzira dediquen 113 euros, els gandians ens hem de conformar amb una inversió tres vegades inferior”.

Articles relacionats