17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Guanyadors del Sorteig campanya “Clientelazo” del CHCG

El regidor de Polítiques econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, va acompanyar ahir el president del Centre Històric Comercial de Gandia, Pedro Izquierdo, en el tradicional sorteig de la campanya “Clientelazos”, que va repartir 6.000 € en diferents premis: 1.000 €, 500 € (2) i 250 € (16). L’acte va tindre lloc als salons de Foment, AIC.

Aquests són els premiats:

– 1.000 €: Luz Molina Escobar (va realitzar la compra en Boga Peluqueros).
– 500 €: Pepa Sebastià Morant (Callaghan) i María Vicenta Berbegall Morató (Boga Peluqueros).
– 250 €: Ana Carola Pedraza Bejarano (Farmacia Central); Salvador Domínguez Mafé (Confecciones Julio Climent); Paula Sanclemente Rojas (Ix Sabates); Mª Isabel Morera Moltó (Tejidos Barcelona); Andrea Raluca Fclescu (Dimendi); Mª Pilar Llorca Morant (Ropla Home); Noemí Alcázar Hernández (Marvill Joiers); José Mascarell Faus (Confecciones Milán); Marta Climent García (Ambra Llibres); Eugenia Castillo Gómez (Ix Sabates); Diana Orengo Moragues (Dimendi); Mª José Ribes Estruch (Confecciones Milán); Enric Morant Cano (Ambra Llibres); Clara Bertó García (Confecciones Milány Marce Maza (Lui Lua).

D’altra banda, Inma Rodríguez Zocar (Juguettos), va ser l’afortunada al sorteig a través de la pàgina Facebook de la cooperativa de comerciants.

Els premis s’hauran de gastar el pròxim dimarts en els comerços associats al Centre Històric Comercial de Gandia.

Articles relacionats