Guanyadors del Sorteig campanya «Clientelazo» del CHCG

El regidor de Polítiques econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, va acompanyar ahir el president del Centre Històric Comercial de Gandia, Pedro Izquierdo, en el tradicional sorteig de la campanya “Clientelazos”, que va repartir 6.000 € en diferents premis: 1.000 €, 500 € (2) i 250 € (16). L’acte va tindre lloc als salons de Foment, AIC.

Aquests són els premiats:

– 1.000 €: Luz Molina Escobar (va realitzar la compra en Boga Peluqueros).
– 500 €: Pepa Sebastià Morant (Callaghan) i María Vicenta Berbegall Morató (Boga Peluqueros).
– 250 €: Ana Carola Pedraza Bejarano (Farmacia Central); Salvador Domínguez Mafé (Confecciones Julio Climent); Paula Sanclemente Rojas (Ix Sabates); Mª Isabel Morera Moltó (Tejidos Barcelona); Andrea Raluca Fclescu (Dimendi); Mª Pilar Llorca Morant (Ropla Home); Noemí Alcázar Hernández (Marvill Joiers); José Mascarell Faus (Confecciones Milán); Marta Climent García (Ambra Llibres); Eugenia Castillo Gómez (Ix Sabates); Diana Orengo Moragues (Dimendi); Mª José Ribes Estruch (Confecciones Milán); Enric Morant Cano (Ambra Llibres); Clara Bertó García (Confecciones Milány Marce Maza (Lui Lua).

D’altra banda, Inma Rodríguez Zocar (Juguettos), va ser l’afortunada al sorteig a través de la pàgina Facebook de la cooperativa de comerciants.

Els premis s’hauran de gastar el pròxim dimarts en els comerços associats al Centre Històric Comercial de Gandia.

Et Pot Interessar