16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Desmantellada una plantació “indoor” de marihuana 

• Agents de la Policia Nacional han intervingut 143 plantes de substància estupefaent amb un pes total de 33 quilograms, 60 grams de cabdells així com nombrosos efectes per al seu cultiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home 52 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, després de desmantellar en un habitatge una plantació “indoor” de marihuana. Els agents han intervingut 143 plantes de marihuana amb un pes total de 33 quilograms, 60 grams de cabdells de la substància estupefaent, 29 focus, 28 transformadors, tres màquines d’aire condicionat, dos filtres de carboni i dos ventiladors així com diferents efectes que podrien utilitzar-se per al seu cultiu.

Les investigacions, dutes a terme per la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (Udyco) de la Brigada Local de Policia Judicial de Gandia, es van iniciar quan els agents van tindre coneixement que un habitatge de Marxuquera podria estar sent utilitzada com un laboratori de cultiu accelerat de plantes de marihuana.

Amb els indicis suficients i després d’identificar plenament al titular de l’habitatge i responsable del cultiu, els investigadors van procedir a detindre’l com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, practicant una entrada i registre en l’immoble, on van comprovar l’existència de dos habitacles en la planta baixa destinats al cultiu de marihuana.

Els agents van intervindre un total de 143 plantes de marihuana amb un pes total de 33 quilograms, 60 grams de cabdells de marihuana, 29 focus, 28 transformadors, tres màquines d’aire condicionat, dos filtres de carboni i dos ventiladors així com diferents efectes que podrien utilitzar-se per al seu cultiu.

Així mateix van comprovar com l’ara detingut havia realitzat un enganxament fraudulent a la xarxa elèctrica, per la qual cosa també se li imputa un delicte de defraudació de fluid elèctric.

L’arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats