21.6 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

La Mitja Marató de Gandia homologa el nou circuit i les inscripcions es disparen

– La 10k haurà d’esperar la certificació federativa a la pròxima edició a causa de les obres a la platja

La Mitja Marató ja ha rebut l’homologació del nou circuit després de la variació que inclou, com a principal novetat, l’eixida i arribada a la platja de Gandia. Així doncs, els grans favorits ja coneixen que la millor marca tindrà l’honor d’inscriure el nom de qui la ferma en el palmarés d’aquesta nova etapa de la prova regna de l’atletisme local. També la resta de participants, nacionals i internacionals, en una prova que ha alçat una expectació fa temps no viscuda.

No ocorre el mateix amb la 10 K, l’homologació de la qual haurà d’esperar a la pròxima edició, atés que les obres que s’estan realitzant en alguns trams impedeixen culminar aquest tràmit. L’organització esperarà a homologar la distància curta en la pròxima edició quan el recorregut, ja amb les obres finalitzades, siga el definitiu.

El canvi d’escenari -que no de recorregut perquè pràcticament és el mateix- ha encuriosit als runners i són molts els atletes que malgrat la creixent competència en proves i dates, han optat per visitar Gandia el cap de setmana del 13 de novembre. És la prova gandiana una de les poques que creixen.

Lourdes Vidal es va mostrar ahir així de feliç: “la veritat és que estem superant totes les nostres previsions amb xifres que primer superat l’edició anterior, però que en els últims dies estan per damunt dels registres prepandèmia. Estem molt agraïts però també responsabilitzats d’estar a l’altura”.

Les inscripcions es tancaran el dilluns 7 a les 12 del migdia i al tancament d’aquesta nota, la xifra havia superat els 2.500 inscrits. Un èxit.

Articles relacionats