20.7 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Des de l’Encontre naix “DECIDIX” una federació de partits valencians

– Partits d’àmbit Autonòmic i Nacional, i partits municipals s’uneixen i constitueixen la federació de partits Decidix.

El desembre passat, una desena de partits autonòmics i municipals, alguns dels pertanyents a l’Encontre, van acordar unir-se per a crear una força política valenciana robusta, i continua oberta per unir a tots aquells partits i persones que desitgen revertir la situació de greuge que es pateix al territori valencià durant dècades.

“L’objectiu és crear d’una vegada per sempre una força política valenciana que col·loque a 5 milions de valencians en el mapa de les inversions, del desenvolupament industrial i científic, bases fonamentals per a la creació d’ocupació i enriquiment de l’economia. Municipi a municipi, millorant la qualitat de vida dels nostres ciutadans, és l’altre gran objectiu, els regidors d’aquesta FEDERACIÓ treballen intensament per a millorar els serveis i infraestructures en els seus municipis”.

“Des de Decidix es treballarà per a corregir les polítiques nefastes que ens està imposant la vella política i que no fa més que descelerar gradualment en un procés ininterromput el nostre PIB, la nostra renda per càpita i per tant perjudicant les nostres empreses, autònoms i treballadors, així que el nostre futur i benestar estan en greu perill”.

“Naixem de manera plural i democràtica per a aglutinar a tots aquells amb bones intencions, els partits poden federar-se i les persones afiliar-se a DECIDIX.” “Som els valencians i no uns altres, els que hem de decidir sobre la nostra economia, els que hem de decidir sobre la nostra agricultura, i per tant els que hem de decidir sobre el nostre futur”.

Articles relacionats