23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Es modera el descens de casos actius de coronavirus a la Safor

Descendeix el ritme de baixada del nombre de casos actius que en aquest moment és de 547, la qual cosa suposa una incidència acumulada per al conjunt de la Safor de 318,20 casos per cada 100 mil habitants, el percentatge de descens ha sigut del -11,77%.

La prova de foc de l’evolució de la pandèmia comença aquest cap de setmana amb l’inici dels actes fallers més importants on les concentracions de gent seran més quantioses, mascletades, festes, revetles, sopars en les carpes, plantà, etc.

És a dir, es posarà a prova la immunització gràcies a la vacuna i a la prudència i utilització de la mascareta quan no es puga complir amb el distanciament, amb la condició d’evitar repunts de nous casos.

Covid Safor 110322

En aquesta notificació s’ha deixat notar la frenada que ha patit Gandia en el descens dels casos actius respecte a la resta de municipis de la Safor on destaquen les baixades de Xeraco, Ador, Bellreguard, Palma de Gandia i Tavernes de la Valldigna.

Assenyalar que Almiserà i Castellonet de la Conquesta estan lliures de casos actius, i que molt prompte seran acompanyats per més municipis.

Articles relacionats