17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Demarcació de Costes atén les demandes i projecta recuperar la platja de la Goleta

Demarcació de Costes atendrà les reivindicacions del govern valler i de la ciutadania i projecta l’aportació de 670.000 metres cúbics d’arena a la platja de la Goleta de Tavernes i inclús la instal·lació de dics a la mar, per a solucionar els greus problemes de regressió del litoral.

D’aquesta manera s’està més prop de la solució als problemes d’escassetat d’arena i de l’arrossegament d’arena durant les tempestes a la platja de la Goleta, la informació d’aquest fet havia sigut traslladada a l’Alcalde Tavernes, Sergi Gonzàlez, i a l’edil d’Urbanisme, Josep Llácer, després de la reunió que mantenien amb el responsable de Demarcació de Costes, aquesta notícia ha sigut rebuda amb satisfacció moderada, perquè la solució no serà a curt termini, ja que tot s’iniciarà la licitació de la redacció del projecte de regeneració de la Goleta de Tavernes i el Brosquil de Cullera.

Es tracta d’un xicotet avanç però que és el primer pas per a complir amb les reivindicacions dels ciutadans i turistes de Tavernes. El projecte seguirà les directrius marcades pel Centre d’Estudis i Experimentació d’Obres Públiques, Cedex, de 2015 i la previsió és abocar 670.000 metres cúbics d’arena.

No obstant això, des del Govern Local són conscients que aquest tràmit és llarg i la solució a la regressió encara tardarà diversos anys a arribar. Per això, el regidor Josep Llácer insisteix a demanar una solució més immediata mentre arriba aquesta gran aportació perquè els desperfectes patits afecten el sector turístic de la ciutat.

Articles relacionats