23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Demanà de Maria de Sanfélix Colomina, Fallera Major Infantil de Gandia de 2023

Ahir a la vesprada va tindre lloc l’acte de la demanà de Maria de Sanfélix Colomina com a Fallera Major Infantil de Gandia de 2023. Ni l’ona de calor va ser capaç de deslluir un acte tan emblemàtic dins del món faller de Gandia.

Demana de Maria de Sanfelix Colomina Fallera Major Infantil de Gandia 2023 fotografia Natxo Frances 1
Demanà de Maria de Sanfélix Colomina, Fallera Major Infantil de Gandia 2023, fotografia Natxo Francés

Maria va lluir esplèndida, amb un somriure constant que afirmava el seu caràcter alegre i divertit i al mateix temps familiar. Maria ha nascut dins de les falles i amb una llarga trajectòria, i a més en la seua família són artesans del món faller. Maria és neta del gran artista faller, Toni Colomina, i d’Empar, pionera en la indumentària fallera; amb tan sols un mes de vida va eixir per primera vegada de fallera.

L’acte va comptar amb una àmplia representació de món faller de Gandia i al que no va faltar una fallera també de tota la vida que ha conegut de primera mà que sent una Fallera Major de Gandia, la fallera va ser Diana Morant, que en l’actualitat és la ministra de Ciència i Innovació.

Maria ha donat el tret d’eixida per a gaudir de la millor de les experiències al món de les falles, “el somni de tota xiqueta fallera”.

Articles relacionats