22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

La platja de Piles compta amb un dron de salvament

 

La platja de Piles és una de les poques platges afortunades, que aquest estiu, participa en el projecte pilot de vigilància amb un dron de salvament.

Aquesta nau no tripulada es caracteritza per portar diversos salvavides, que es llancen immediatament per a mantindre a flotació a les possibles víctimes mentre arriba, l’equip humà del Servei de Socorrisme i Salvament Marítim. D’aquesta manera, es pot accedir amb facilitat a la persona que puga estar passant problemes.

Aquest servei de vigilància, ha estat cedit per la Generalitat, dins de la campanya Platges segures.

L’alcalde ha  comprovat de primera mà i junt amb l’equip encarregat del funcionament i salvament, els beneficis de comptar amb un d’aquests drons a la nostra platja, i ha manifestat que “Ens alegra enormement que la Platja de Piles, siga un dels pocs municipis que formen part d’aquesta experiència pilot. La mar i els corrents poden ser enganyoses i perilloses i és molt important poder arribar a la víctima com més prompte millor, amb el dron, això s’aconsegueix, facilitant així la primera ajuda fins que arriba el servei de salvament terrestre”.

Articles relacionats