12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Degoteig de nous casos de coronavirus que fan augmentar la incidència acumulada a la Safor

– En aquest moment ja són 6 pobles el que es troben a un nivell mitjà de contagi entre altres es troben Tavernes de la Valldigna i Gandia

La tendència epidemiològica a la Safor continua sent alcista, en aquesta nova actualització s’ha produït un augment de l’11,32% des de l’última que es va fer el 8 de juny. El creixement acumulat des del dia 24 de maig és del 145,83%. Una anàlisi que diu a les clares que estem patint una situació alcista des de fa 19 dies.

Corba Contagi 120621

Però també cal destacar que aquesta situació del conjunt de la Safor està produïda principalment pel nombre de contagis actius de les poblacions de Gandia, amb 38 casos i de Tavernes de la Valldigna amb 11 casos actius. Entre els dos municipis sumen 49 casos la qual cosa significa que tenen 83% dels casos actius de la Safor. La resta de pobles amb casos positius són Ador (3), Real de Gandia (3), Piles (2), Benirredrà (1) i Bellreguard (1), aquest últim municipis es troba en u nivell de mínim risc de contagis.

COVID SAFOR 120621 pobles positius

Les autoritats sanitàries continuen demanant responsabilitat en el compliment de les mesures sanitàries, el missatge no és el de “ja ens toca gaudir”, el vertader missatge és que en aquesta situació s’han relaxat determinades restriccions paro el compliment de la distància de seguretat, l’ús de la mascareta i la neteja de mans continua sent tan necessaris com abans, perquè entre altres coses encara no s’ha guanyat a la pandèmia, tot el contrari des de fa 20 dies és la pandèmia la que està guanyant a la Safor i més concretament a les poblacions amb casos actius de coronavirus.

COVID SAFOR 120621

Articles relacionats