14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

Gandia mostra els seus principals atractius culturals, gastronòmics i esportius a B-Travel Barcelona

– Gandia assisteix a la Fira Turísitica Btravel per atraure el turisme de proximitat

Després de la celebració de FITUR 2021 de forma presencial, Gandia assisteix a la B-Travel Barcelona, ​​que se celebra des de hui i fins al 13 de juny. Una Fira especialitzada en turisme d’experiències i enfocada al públic final que ha adaptat la dimensió de la trobada a les actuals circumstàncies.

L’esdeveniment, que enguany aposta pels viatges de proximitat, comptarà amb la participació de 50 expositors entre els quals es troben la pràctica totalitat de les comunitats autònomes espanyoles i una vintena d’agències de viatges especialitzades en destinacions internacionals, entre altres expositors.

Gandia es presenta en aquest esdeveniment turístic professional en la línia de continuar situant-se com una destinació segura i amb una de les millors platges de la Mediterrània. Una altra de les línies de treball és posicionar la nostra ciutat com una destinació els 365 dies de l’any, dins de la campanya ‘Es Gandia todo el veraño‘, mostrant els seus principals atractius culturals, gastronòmics i esportius.

Articles relacionats