25 C
Gandia
Dimecres, 6 juliol, 2022

Decret d’Alcaldia de Gandia per evitar circulació de persones per la via pública

Després de l’aprovació de Reial Decret que declara l’estat d’Alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Des de l’Ajuntament de Gandia, i per evitar la circulació de persones per la via pública, l’alcaldia de Gandia ha signat un decret pel qual s’acorda:

Suspendre fins a nova ordre la zona blava en tot el terme municipal per les limitacions a la llibertat de circulació imposades en l’article 7 del RD 463/2020, de 14 de març.

Suspendre fins a nova ordre el servei de Safor Bici per evitar contagis del COVID-19 entre usuaris i tenint en compte les característiques d’aquest servei.

Se suspén tota l’atenció presencial al públic en els edificis municipals (registre d’entrada municipal, padró municipal i altres serveis d’atenció al públic com les oficines de turisme, ja que la seua suspensió és la que més contagis pot evitar.

Durant la jornada de demà s’informarà del sistema d’atenció telefònica i telemàtica que es posarà en marxa per atendre les sol·licituds d’Ajudes d’Emergència i socials.

Articles relacionats