11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

De moment els tornejos del Club de Tenis Gandia previst per a l’agost no perillen

– La suspensió del torneig de tenis del XXV aniversari de l’acadèmia de Juan Carlos Ferrero a Villena per part de la Generalitat Valenciana no afectarà de moment els dos tornejos del Club de Tenis Gandia programats per a agost.

– Els positius per Covid 19 de Noval DjokovicGrigor Dimitrov i Andrey Rublev en l’Adria Tour han provocat en cascada l’ajornament del torneig de Villena fins a principis del mes d’agost.

La Generalitat Valenciana no vol córrer riscos i ha preferit ajornar tota competició amb públic de moment mentre que els dos tornejos que es disputaran en les pistes gandianes englobats en el circuit Tecnifibre i que tenen lloc el mes d’agost es disputaran de moment segons ha apuntat a aquest mitjà el director del torneig Óscar Martínez.

El guanyador dels tornejos ATP d’Ulm, Agadir, Torí i Salinas, Martínez afegia “que el que han fet en l’Adria Tour no hi ha dret, jugar davant públic, festes, quan el virus encara és ací”. El valler és partidari de jugar però igual com en el futbol a porta tancada i amb un sol entrenador i prou, “i el que vulga que ho faça i el que no, que no jugue”.
“El virus és ací i fins que no hi haja vacunes s’hauran de respectar les regles sanitàries” va afegir, l’exnumero 1 valencià.

Articles relacionats