12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Bellreguard ja ha triat els projectes del Pressupost Participatiu Social d’enguany

– Les veines i veins de Bellreguard ja han triat els projectes 

Els projectes a desenvolupar amb el Pressupost Participatiu ja tenen nom, el set primer elegits són els que disposaran de partida pressupostaria per realitzar-se segons l’escrutini de les 421 persones que han participat en les votacions.

Els projectes d’enguany han tingut un marcat caràcter social per la crisi del coronavirus, produïda com a conseqüència del confinament obligatori per tal de combatre la pandèmia de la Covid-19, que principalment han afectat, com sempre, a les famílies més vulnerables.

1. CARRIL BICI PEL POBLE, Descripció del projecte: Fer un carril bici envoltant tot el poble (encara que fora pintat a l’asfalt) circular. Millorar els accessos des del poble fins al carril bici Gandia – Oliva, a més de posar una senyalització indicant com arribar fins a ell. Cost estimat: 8.000 euros

2. ACTIVITATS PER A XIQUETS I XIQUETES, Descripció del projecte: – Programa de reforç escolar i activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes de 7 a 13 anys organitzat per l’Ajuntament.

– El confinament suposarà un cost emocional, educatiu i socials per als infants i adolescents, però serà molt més alt per als xiquets i xiquetes més vulnerables. En aquest sentit, per a complementar l’oferta de l’Ajuntament, hem de dissenyar una línia d’ajudes econòmiques a infants i adolescents per a poder participar en activitats extraescolars, d’oci, esportives i culturals oferides per diferents entitats del municipi. Cost estimat: 7.000 euros

3. ALIMENTS PER A ANIMALS

4. CAMPANYA BELLREGUARD SOSTENIBLE AMB VOLUNTARIAT ECOLÒGIC-SOCIAL

5. FONS D’EMERGÈNCIA (PRODUCTES BÀSICS)

6. BEQUES DE MENJADOR PER A L’ESTIU

7. TÈCNIC SOCIOSANITARI

8. AJUDES A LES ASSOCIACIONS EMPRESARIALS LOCALS

9. SENYALITZACIÓ INCLUSIVA

10. PROGRAMA DE FORMACIÓ I INSERCIÓ LABORAL

11. BANC DE TAULETES TÀCTILS, ORDINADORS EN LA BIBLIOTECA I LA LLAR JUVENIL.

12. SERVEI DE SUPORT EMOCIONAL

13. FOMENT DE LA CULTURA POPULAR I LOCAL

14. CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ PER A LA DETECCIÓ DE VIOLÈNCIA CONTRA ELS INFANTS

15. PLATAFORMA VIRTUAL DE SUPORT MUTU ENTRE INFANTS I ADOLESCENTS

Articles relacionats