15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

David Martínez Navas formarà part del Consell Nacional de la Infància i Adolescència

David Martínez Navas, membre del Consell de la Infància de Gandia, ha estat seleccionat pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, entre xiquets i xiquetes de tot el territori nacional per formar part del Consell Nacional de la Infància i Adolescència. Un nomenament que suposa un reconeixement a la bona tasca que en aquest àmbit s’està desenvolupant a la nostra ciutat.

Per aquesta raó ha estat felicitat aquest mateix matí per l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i l’edil delegada de la Infància, Liduvina Gil.

El Consell Nacional de la Infància i Adolescència és òrgan permanent i estable de consulta, representació i participació de les xiquets, xiquetes i adolescents adscrit al Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030. És un òrgan paritari, plural i inclusiu on queden representades totes les nenes i nens d’Espanya.


Aquest Consell està format per 34 menors de 8 a 17 anys que podran canalitzar les preocupacions i les propostes de la infància i es reuniran almenys dues vegades l’any, una per semestre amb l’objectiu que els xiquets i xiquetes expressen lliurement les seues idees i proposen mesures, defensen el reconeixement social dels seus drets, formulen propostes sobre qüestions que els afecten d’àmbit estatal i s’erigisquen en portaveus i interlocutors davant de les institucions públiques.

Articles relacionats