14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Cursos en línea de gestió activa dels preus: “Revenue Management” UPV Campus de Gandia

– Preu reduït per fer la preinscripció abans del 13 de gener

Ja està oberta la preinscripció en els cursos en línia de ‘Revenue Management’ que s’imparteixen entre el 28 de gener de 2019 i el 15 de setembre de 2020 i que promou el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València.

El curs de nivell bàsic s’activa el 28 de gener, el de nivell mitjà, el 9 de març i el de nivell avançat, el 4 de maig.

La matrícula és contínua i flexible des de novembre 2019 fins al 17/06/2020, mentre hi haja places disponibles. Els alumnes matriculats en un determinat nivell gaudeixen del major descompte en la matrícula del següent nivell.

Revenue Management

El Revenue Management consisteix en la gestió activa dels preus, en funció del comportament de la demanda, amb l’objectiu de maximitzar els beneficis. Aquest tipus de gestió el pot realitzar qualsevol empresa o establiment que dispose d’un sistema de reserves (transport, allotjament, salons, esdeveniments…).

En el sector turístic existeix una demanda creixent de professionals qualificats que sàpien gestionar els preus i manejar el programari de suport a la presa de decisions.

A qui van dirigits?

Aquests cursos estan dirigits a professionals i estudiants que volen millorar les seues habilitats en la gestió dels preus de venda, en empreses turístiques i afins, utilitzant sistemes en línia de reserves.

En acabar els tres cursos l’alumne serà capaç d’optimitzar els ingressos i beneficis de reserves individuals, esdeveniments i grups, tant per a habitacions, sales i restaurant.

Articles relacionats