14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

El “fang” invitat especial del Ciclocròs Ciutat de Tavernes de la Valldigna amb destacada actuació local

Indubtablement el fang va ser el gran protagonista d’aquesta nova edició del ciclocròs Ciutat de Tavernes de la Valldigna, prova puntuable per a la challenge autonòmica i per al rànquing nacional que va tindre lloc divendres passat en la zona del Vergeret.

Les pluges caigudes durant els últims dies van propiciar que el traçat fora un tremend fangar que va fer que els ciclistes corregueren al 110 per cent de les seues possibilitats. Però el bonic d’aquest esport era veure als participants patint de valent davant els aficionats. Fins i tot l’italià Stefano Garzelli es va mostrar perplex amb la tremenda duresa del circuit “ha sigut una bona experiència, mai havia participat en això i sens dubte estic molt satisfet “argumentava el campió del Gir.

Quant a la participació local de CC la Valldigna: en categoria infantil, Vicent Grau finalitza el 16, Richard García 26, Dani Andrés 28, Gerard Espinosa 31, Aitor Arlandis 32 i Xavi Mestre 35.

Els alevins Fernando Andrés va ser 35 i en principiants Iker Arlandis va ser 28 mentre que Oriol Olaso es va retirar després d’una caiguda. Quant a les dues dones valleres del Koryo Car, Lidia Llacer acabe tercera en Júniors i Neus Sansaloni 5 en cadets. Totes dues corredores van haver de fer la mitat de la volta de tornada amb la bici al llom, pel trencament del canvi.

Pel que respecta a la categoria regna d’Elit, Marcos Altur va ser el primer valler finalitza en el 4 lloc, mentre que Edu Llacer va ser 6 i Borja Altur va ser 9.

Els organitzadors del CC la Valldigna es van mostrar molt contents per la carrera, ja que ha sigut un gran èxit de participació amb 350 corredors ,que han mostrat la seua satisfacció.

Cal destacar que sens dubte la prova de Tavernes ha sigut indubtablement la més dura fins a aquests moments de la competició gràcies al tremend fangar d’una competició que es disputa normalment així al país basc.

Articles relacionats