18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Cuca Gamarra visitarà Gandia per acompanyar al candidat Juan Carlos Moragues

– La Secretària General del Partit Popular i el president autonòmic acompanyaran al candidat a l’alcaldia en un acte obert a la ciutadania

– ‘Gandia és molt més’ serà el lema de Moragues durant el període previ a la campanya electoral

La Secretària General del Partit Popular i número dos del partit, Cuca Gamarra i Carlos Mazón, President del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i candidat a la presidència de la Generalitat, estaran aquest dissabte 22 d’abril a Gandia per a acompanyar a Juan Carlos Moragues en una trobada enfront de la seu electoral dels populars a Gandia que se situa en el Passeig de les Germanies.

“En el Partit Popular sempre estem oberts a escoltar la ciutadania, des de l’àmbit local fins als nostres càrrecs nacionals, això és una cosa que s’ha comprovat cada vegada que ens visiten diputats o senadors a Gandia, i que es tornarà a veure durant la visita de la nostra Secretària General i el nostre president autonòmic. Continuem oberts a tots els veïns de Gandia que tinguen propostes, vulguen conéixer el nostre projecte, o simplement vulguen vindre a compartir una estona amb nosaltres”, ha afirmat Moragues.

El candidat popular ha destacat la importància de la presència de Cuca Gamarra aquest dissabte a Gandia, perquè “demostra que Gandia és de summa importància per al Partit Popular”.

Aquest acte també ve acompanyat d’un missatge als gandians. ‘Gandia és molt més’ és el lema amb el qual Moragues afrontarà les setmanes prèvies a la campanya electoral. “És un lema que transmet la nostra idea: que Gandia és meravellosa, que tots estimem la nostra ciutat i reconeixem les seues bondats, però que alhora pensem que pot donar molt més, ser més moderna, més amigable, més ambiciosa i, en general, un lloc millor on viure”.

Articles relacionats