18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Prieto continuarà impulsant l’esport amb millors i més grans instal·lacions

• Entre les infraestructures previstes per a la pròxima legislatura destaquen el nou pavelló Gandia Arena a la platja o l’ampliació del poliesportiu municipal amb una nova zona d’aigües

• També s’invertirà un mínim d’un milió d’euros a l’any per a continuar millorant les actuals instal·lacions esportives, començant amb una renovació de la pista d’atletisme

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va reunir en el Centre Associatiu Joan Climent, que es va omplir de gom a gom,a nombrosos representants d’entitats esportives de la ciutat, els quals van fer les seues aportacions en l’acte sectorial ‘Sempre amb l’esport’ organitzat el PSPV-PSOE de Gandia, destinat a la participació per a enriquir el seu programa de govern en matèria d’esports.

El primer edil i candidat a l’alcaldia va estar acompanyat per la regidora d’Esports, Lydia Morant; el mestre de Primària, entrenador de futbol, exfutbolista del CF Gandia i membre de la candidatura del PSPV-PSOE de Gandia, Jesús Naveiro; l’advocada, gestora del Club Atletisme Safor Teika i membre de la candidatura, Lidia Balada, i la tècnica superior d’esports, entrenadora nacional, dirigent del Gandia Hockey Club i membre d’aquesta candidatura, Patricia Tío.

En primer lloc, Prieto va ressaltar que “Gandia ho té tot com una de les millors ciutats esportives que és. Així, l’esport forma part de la nostra estratègia com a ciutat de la salut i del benestar. Però, també és una part imprescindible del nostre turisme, ja que molts esportistes ens trien per a practicar esport en la nostra envejable ubicació”.

D’aquesta manera, l’alcalde de Gandia va afirmar que “per a seguir fent entre tots la millor ciutat esportiva, hem de continuar avançant sobre les bases que hem assentat en els últims anys de govern. Açò significa seguir apostant per l’esport, pels clubs esportius i per unes instal·lacions millors i, també, més grans”.

Entre els projectes que es materialitzaran durant la pròxima legislatura, Prieto va destacar que en aquests moments ja s’està acabant el projecte d’obra per començar la licitació del pavelló Gandia Arena, una nova infraestructura esportiva i turística de referència ubicada en la zona del Grau i la platja amb una inversió de 7,5 milions d’euros, la qual permetrà acollir campionats nacionals i internacionals i, al mateix temps, que els clubs esportius cresquen en noves instal·lacions.

També està prevista una ampliació del poliesportiu municipal, amb un pla de reforma que el faça créixer cap a l’avinguda dels Esports, configurant-la com a un vial que separarà la zona actual de la nova. D’aquesta manera, es proposa executar una nova zona d’aigües que permeta créixer i que, al mateix temps, les actuals zones d’aigües guanyen en més i millors instal·lacions destinades als clubs esportius.

D’altra banda, l’Ajuntament de Gandia invertirà un mínim d’un milió d’euros a l’any per a seguir millorant els actuals equipaments esportius, primer amb una renovació de la pista d’atletisme i, després, amb la resta d’instal·lacions. “Aquestes inversions es duran a terme progressivament i es decidiran en el Consell d’Esports conjuntament amb les entitats esportives, amb les quals seguirem col·laborant gràcies a les subvencions municipals”, va recalcar Prieto.

Per últim, es va posar en valor que en el programa de govern del PSPV-PSOE de Gandia se seguirà apostant per les dotacions esportives en els barris, ja que permeten disposar de zones perquè els joves puguen practicar esport durant els caps de setmana o en els seus moments d’oci.

Articles relacionats