Cs Gandia exigeix que es condicione la zona de Marxuquera per a evitar incendis aquest estiu

• Renolt: “Els veïns de la urbanització Molló de la Creu es queixen amb raó; sembla mentida que no s’haja aprés de l’incendi de fa tres anys”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Gandia, Pascal Renolt, ha exigit que “es condicione la zona de Marxuquera per a evitar incendis aquest estiu”. “Els veïns es queixen i amb raó”, ha assegurat.

En primer lloc, ha explicat, “no s’ha fet el tallafoc que es va prometre”. Per a l’edil de Cs, “és necessari per a salvaguardar les cases en cas d’incendi”.

En segon lloc, ha esgrimit, “urgeix netejar la muntanya de pins secs, que actuaria de combustible en cas que es propague un foc”. “L’any passat no es va fer res per la covid-19, però cal fer-ho ja, fa molt que no es fa res i els incendis es prevenen a l’hivern”, ha argumentat.

Finalment, Renolt ha criticat que “no s’actue quan a més tenim tan recent l’enorme incendi de fa tres anys”. “Encara queden restes d’aquell foc sense netejar”, ha denunciat l’edil, qui ha defensat que “la cura de la muntanya ha de ser una prioritat per a preservar el nostre patrimoni natural i protegir els veïns i les cases més pròximes com les de la urbanització del Molló de la Creu”.

Et Pot Interessar