18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El Pavelló del Raval de Gandia va acollir el Campionat Autonòmic de Kick Boxing

– La Federació de Kick Boxing reconeix a Gandia com amfitriona del campionat autonòmic de Kick Boxing 2021

· El torneig es va celebrar el passat dissabte i diumenge al Pavelló del Raval i va comptar amb la participació d’esportistes de 35 clubs

· Lydia Morant: “El campionat ha sigut tot un èxit, amb una participació molt important, i ha suposat un revulsiu econòmic per a Gandia i per a l’hostaleria local, ja que molta gent s’hi ha allotjat durant el cap de setmana a la nostra ciutat”.

· José Antonio Núñez, entrenador de BoxSaforL’àrea d’Esports de l’Ajuntament “ha fet un treball excepcional, tant logísticament com personal, per a poder celebrar aquest campionat amb unes circumstàncies i protocols actuals complicats”.

 La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, acompanyada del president de la Federació de Kick Boxing de la Comunitat Valenciana, Jose Gómez Valdelvira; el director d’arbitratge de la Comunitat, Benjamin Ruiz Pére; l’equip d’àrbitres del torneig, i l’entrenador del club BoxSaforJose Núñez, va assistir ahir al Pavelló del Raval per a fer entrega de la placa commemorativa amb la qual la Federació de Kick BoxingMuay Thai i D.A. de la CV reconeix al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Gandia l’esforç i la implicació per haver convertit Gandia en la seu del campionat autonòmic de Kick Boxing que es va celebrar aquest darrer cap de setmana (24 i 25 d’abril) amb totes les mesures Covid-19.

Cal recordar que el passat 15 d’abril es va doner a conéixer la decisió de la Federació autonòmica d’aquest esport individual de seleccionar la ciutat de Gandia com amfitriona per a disputar aquest torneig, al que hi van participar les categories júnior i sènior en les modalitats de «Tatami» i «Ring».

Així, i després de gaudir de la final en el dia d’ahir, Morant va agrair a la Federació i a l’entrenador de BoxSafor “la seua inquietud de col·laborar en l’organització d’aquest esdeveniment i de portar-lo a Gandia”, i va destacar que “el campionat ha sigut tot un èxit, amb una participació molt important, i ha suposat un revulsiu econòmic per a Gandia i per a l’hostaleria local, ja que molta gent s’hi ha allotjat durant el cap de setmana a la nostra ciutat”. A més, Morant ha qualificat aquest torneig com “punt de partida de reactivació de l’esport en l’àmbit local i autonòmic”.

Per la seua part, l’entrenador de BoxSafor va assenyalar que l’àrea d’Esports de l’Ajuntament “ha fet un treball excepcional, tant en l’àmbit logístic com personal, per a poder celebrar aquest campionat amb unes circumstàncies i protocols actuals complicats”. D’altra banda, Núñez ha concretat que l’esdeveniment ha comptat amb unes 200 inscripcions de 35 clubs de la Federació de Kick Boxing de la CV i un equip humà de staff i àrbitres d’unes 25 persones.

Articles relacionats