CREU ROJA GANDIA HA PROVEÏT DE PRODUCTES BÀSICS A MÉS D’UN CENTENAR DE FAMÍLIES

Creu Roja Gandia ha realitzat durant el mes de juliol el primer repartiment d’aliments de l’any 2016 procedent del Programa Operatiu per a Espanya del Fons d’Ajuda Europea. En esta primera fase 104 famílies han sigut perceptores de l’ajuda alimentària, és a dir, un total de 343 persones (140 d’elles menors de 16 anys).

 

Els voluntaris de Creu Roja Gandia, que han contribuït al repartiment d’aliments, han lliurat un total de 7.723 kg de productes bàsics d’alimentació, entre els que cal destacar l’alimentació infantil per a lactants (llet de continuació, cereals infantils…).

Esta és una iniciativa que té com a objecte reforçar la cohesió social i contribuir a la reducció de la pobresa per mitjà d’un sistema de repartiment d’aliments i una sèrie de mesures d’acompanyament dirigides a la inclusió social de les persones.

El programa de caràcter anual es desenvolupa en tres fases; en esta primera Creu Roja Gandia vol agrair la col•laboració a l’empresa que deixa de manera altruista els locals per a emmagatzemar els aliments, Grup Azafor: Automecánica Azafor, Talleres Gandibén i Auto Truck Levante, així com, a l’Ajuntament de Benirredrà que a més de col•laborar també fa distribució d’aliments.

Et Pot Interessar