LES SIS CONDICIONS DE RIVERA PER A VOTAR A RAJOY

 

“No hi haurà negociació sense subscriure aquestes sis condicions”, ha advertit Rivera, qui ha posat l’accent que les propostes del seu partit són “de sentit comú”, sabent que la corrupció és “el taló d’Aquil·les” del Govern actual.

Rivera traslladarà a Rajoy aquesta proposta en la seua reunió d’aquest dimecres, després d’haver sigut aprovada aquest dimarts en l’Executiva de Ciutadans, i que es basa en els acords que va tancar el seu partit amb el PP en algunes comunitats autònomes per a permetre governar als ‘populars’.

En qualsevol cas, a Rivera “li agradaria” eixir d’hora de la reunió sabent si el PP signarà el document i, conseqüentment, s’obri una taula de negociació o bé, “tanca la porta a la regeneració”.

I ha defensat que el seu partit òbriga la porta ara a recolzar a Rajoy, encara que ha lamentat que els ‘populars’ hagen decidit “seguir amb el continuisme” i amb Rajoy al capdavant.

En aquest sentit, ha carregat contra aquests dos partits i contra els seus líders, Mariano Rajoy i Pedro Sánchez, que, després de reunir-se de cara a la investidura i a la formació del pròxim Executiu, “van eixir amb les mans buides”, al mateix temps que ha justificat la mediació de Ciutadans: “Si PP i PSOE s’hagueren posat d’acord, Ciutadans no seria necessari”, ha assenyalat.

“Hem decidit no ser part del problema”, sosté Rivera, incidint que des de Ciutadans van a fer “fins a l’últim mil·límetre” perquè “desbloquege” el panorama institucional i que Espanya “s’engegue”.

Compromís titlla de cínic al PP per demanar ara la clàusula de salvaguarda dels cítrics