12.9 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Corea, el Grau i Beniopa celebren Halloween

  • Cavalcades, xaranga i discomòbil per als més joves a Corea, el Grau i Beniopa en Halloween

Halloween s’acosta i els xiquets ho saben. Per això, com cada any, Ajuntament, col·lectius i altres entitats han treballat intensament per a amenitzar als més xicotets amb diferents iniciatives en aquesta data. El dia del terror es converteix en una festa on les disfresses, les carabasses i les bruixes guanyen protagonisme.

Per tot això, en el barri de Corea se celebrarà el divendres 27 d’octubre la XI Cavalcada Solidària ‘Nit de les Ànimes‘. Es tracta de participar amb una donació d’un quilo solidari (preferiblement aliments no peribles que s’entregaran als Franciscans i Cruz roja) i, a canvi, els organitzadors regalaran llepolies.

L’eixida tindrà lloc a les 17.30h des del carrer Tossal, on hi haurà una xocolatà i s’entregaran tant el quilo solidari com les llepolies. El recorregut continuarà per Magistrat Catalá i acabarà en la plaça del Jardinet. Allí hi haurà un espectacle infantil amb una discomòbil com a fi de festa. Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració de les falles Sagrada Família Corea, Plaza Ejército Español-Jardinet, Serpis, Marqués de Camp-Perú i Màrtirs i Adjacents així com l’Associació de Veïns.

La presidenta de la Junta de Districte, Inma Rodríguez ha volgut agrair a les falles de la barriada, l’associació de veïns i al Consell dels Joves la seua implicació per a posar en marxa una vegada més aquesta iniciativa que cada vegada atrau a més persones.

Com a novetat, tal com ha explicat la tècnica de Joventut, Andrea Badal, s’ha organitzat un taller de maquillatge perquè tot aquell que ho desitge puga completar la seua disfressa més terrorífica.

Finalment, Alfonso Rufat, president de l’Associació de Veïns de Corea, ha convidat a la ciutadania en general al fet que acudisca al Halloween de Corea i aportació el seu granet d’arena solidari.

Halloween al Grau i Beniopa

Pel que respecta al districte del Grau, la festa del qual serà el 31 d’octubre, les activitats començaran a partir de les 18.30 hores amb una concentració en la plaça de la Marina on es farà una cercavila pels carrers del Grau a partir de les 19 hores que finalitzarà en la mateixa plaça on hi haurà animació
A les 21.30h, sopar d’entrepà al carrer, amb un preu de 4 € el tiquet, que inclou cadira i consumició. A partir de les 23 hores serà el torn del lliurament de premis a les millors disfresses i discomòbil.

En el districte de Beniopa, més festa. En aquest cas serà el 28 d’octubre,  dia original d’aquesta celebració, quan es farà la ‘Festa del figatell’. Una nit solidària en favor de l’Associació Astea, que ajuda a les persones amb trastorn d’espectre autista de la Safor.

A les 20.00 hores hi haurà cercavila pels carrers de Beniopa, que servirà de prèvia al sopar que tindrà lloc a les 22.00 hores. El preu, amb despesa de taula i xupito inclosos, és de 10 € fins al dia 27, dia en què s’incrementa 2 euros més. Finalment, a partir de les 00.00 hores, gran festa final amb la discomóvil ‘Elegant’.

Per a reservar taula cal contactar al 699843581 o 695395580.

Articles relacionats