19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Continuen els èxits dels i les ciclistes d’escola de la Safor

Segueix la bona ratxa dels i les ciclistes de la Safor en la cinquena prova puntuable per a la Challenge Provincial d’Escoles de Ciclisme disputada aquest passat diumenge a Picassent i que va servir per a homenatjar a l’extècnic d’escoles José Luis López Lozano.

Carla Bañuls, Cristian Vercher i Àlex Moreno van copar les primeres places en les seues respectives categories mentre que Marc Donet, Sergi Esteban, Andrea Contero, Irene Flores, Dani i Àlex Sánchez a més de Carla Martínez també van pujar al podi.

En la categoria de promeses, Sergi Esteban aconseguia la tercera plaça mentre que en principiants de primer any, Àlex Moreno, Marc Donet i Dani Sánchez van copar el podi d’aquesta manera amb Didac Gómez en la huitena posició.

Christian Vercher obtenia la victòria en principiants de segon any mentre que en alevins de primer any Àlex Sánchez acabava segon i Andrea Contero va ser la tercera en dones.

La categoria d’aleví de segon any es va saldar amb el nové lloc d’Andreu Sansaloni mentre que Borja Frasquet seria desé. En infantils de primer any, quart lloc per a Sergi Margarit i tercer per a Irene Flores.

Nova victòria de Carla Bañuls en infantils de segon any amb Carla Martínez ocupant la segona plaça en fèmines. En la prova d’habilitat, Sergi Margarit ocuparia la quarta plaça.

Articles relacionats