18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Avelino Mascarell torna a encapçalar la candidatura dels populars a Xeraco

– Més de 400 persones donen suport a la candidatura d’Avelino Mascarell

El divendres es va celebrar l’acte de presentació de la candidatura dels populars a Xeraco. Un acte en què més de 400 persones van voler donar suport a la candidatura que encapçala Avelino Mascarell per a les pròximes eleccions municipals de Xeraco del 28 de maig.

La Casa de la Cultura es va quedar xicoteta en l’acte de presentació de la llista dels populars per als comicis locals. Un a un van estar presentats els integrants d’un equip que combina experiència i joventut, gent que ja ha tingut responsabilitat de govern en aquests últims quatre anys i gent nova que arriba amb molta espenta i molta il·lusió per sumar-se al projecte.

El qui ha estat l’alcalde de Xeraco en l’última legislatura donava comptes de la gestió que s’ha realitzat, els projectes materialitzats, els que s’han encetat i els que estan ja en marxa.

“M’estime Xeraco” és l’eslògan que ha triat la candidatura dels populars per a llançar un missatge positiu de cara als pròxims quatre anys. L’alcalde, els regidors i tota la gent que dona suport a la candidatura han manifestat l’estima que tenen pel seu poble una idea que els guia per afrontar el futur immediat. A les portes de la campanya electoral l’equip arranca amb força amb un projecte ben definit per fer de Xeraco el millor poble del món.

“Tenim encara moltes propostes per continuar fent de Xeraco el millor poble del món. Pot ser, que la gent dels altres pobles diga el mateix, però és que en el nostre cas és veritat, perquè Xeraco és la nostra casa, els xeraquers i xeraqueres som una família” Avelino Mascarell.

Articles relacionats