CONSELLERIA D’EDUCACIÓ AFIRMA QUE L’IES JAUME II DE TAVERNES SÍ FIGURA AL PLA D’INFRAESTRUCTURES

Miguel Soler va transmetre a Jordi Juan que la Conselleria d’Educació està plenament sensibilitzada amb la problemàtica del Jaume II i, a més, coneix les necessitats de l’institut i les reivindicacions de la comunitat educativa. Per tant, el centre sí que està en els plans de la Conselleria.
Este mapa, que plasma les necessitats educatives de la Comunitat Valenciana, té la finalitat de conèixer l’estat en què es troben les infraestructures educatives. Els criteris d’ordenació de les necessitats dels centres posa en primer lloc la necessitat d’escolarització, seguit dels centres que estan íntegrament en barracons i, finalment, els processos ja iniciats.
A banda de les mesures que Conselleria durà a terme en l’Institut Jaume II, el CP Sant Miquel de Tavernes es troba en el llistat que inclou les actuacions de 116 centres educatius que estan parcialment en barracons. Per a acomplir estes accions, s’ha establert prioritat per als centres que compten amb tres o més mòduls (es realitzaran 52 actuacions), i una altra prioritat per als centres que tenen fins a dos mòduls prefabricats (hi ha previstes 64 actuacions), que és el cas del Sant Miquel. El pressupost estimat per a estos treballs en els centres ascendeix a 60 milions d’euros, aproximadament.

Et Pot Interessar