LA NOVA EDICIÓ DE LA FIRA DE MINERALS D’OLIVA TINDRÀ SETZE EXPOSITORS

La fira constarà de quatre parts diferenciades. En la primera d’elles, dedicada a l’activitat comercial, hi haurà instal·lats un total de 16 expositors nacionals i internacionals que oferiran tota mena de materials a col·leccionistes i aficionats.

Si bé l’anterior edició es va dedicar al període Juràssic, amb la reproducció d’un esquelet de Tiranosaure Rex com a principal reclam, aquest any la fira gira entorn de la Prehistòria. En aquest sentit, hi haurà l’exposició titulada L’evolució de l’ésser humà i les eines prehistòriques, que mostrarà fins a sis rèpliques paleoantropològiques dels cranis fòssils dels principals avantpassats de l’ésser humà, des de l’Ardipithecus (5.000.000 d’anys) fins a l’Homo Sapiens (100.000 anys), i més de trenta objectes de talla lítica i d’art prehistòric.

Per últim, i a través de diverses projeccions, menuts i grans aprendran sobre les formes de vida i costums dels nostres avantpassats més remots. Documentals, pel·lícules d’animació i diferents peces audiovisuals instruiran sobre l’evolució humana i la vida.

“Es tracta d’una mostra estratègicament situada entre dues grans fires professionals, la de València i la de Sant Vicent del Raspeig, i que ha aconseguit consolidar-se com un referent dintre del sector, per la quantitat i qualitat d’expositors i pels seus propis continguts”, ha afegit Escrivà tot convidant a la ciutadania d’Oliva i municipis veïns a participar d’una cita ineludible dintre de l’agenda cultural de la Safor.

PRO denúncia la incapacitat del Govern Municipal d’Oliva per obrir l’Oficina de la dona en garanties