11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Conferència inaugural del curs acadèmic al Campus de Gandia

• El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) celebra la Conferència inaugural del curs acadèmic 2021-2022

• El solemne acte tindrà lloc el dijous, 21 d’octubre, a les 19.00 hores, a l’Aula Magna

• L’enginyer Joaquín Cuenca Abela serà l’encarregat d’impartir la conferència inaugural sota el títol “Emprenedor per accident, una carrera lligada a la fotografia”

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) celebrarà la Conferència inaugural del curs acadèmic 2021-2022 dijous que ve, 21 d’octubre, a les 19.00 hores, a l’Aula Magna del centre universitari.

Durant l’acte, presidit pel vicerector de Planificació, Oferta Acadèmica i Transformació Digital de la UPV, José Pedro García Sabater, acompanyat pel director del Campus de Gandia, Jesús Alba, es presentarà la memòria anual del curs acadèmic 2020-2021 i s’entregaran els premis de fi de grau per part dels patrocinadors (Ajuntament de Gandia, Brioix International Fruits S.L., Col·legi Oficial de Graduats en Enginyeria de Telecomunicació i TIC de la Comunitat Valenciana, Companyia de Tractaments Llevant S.L.,  Damarc Agrobotic S.L., Grup TragsaLocatec Aplicacions Informàtiques, Medip Health S.L. i Viatges Gandia S.L.).

L’acte es desenvoluparà de manera presencial, amb totes les mesures higienicosanitàries adaptades a les circumstàncies actuals de la COVID-19, i també podrà seguir-se en línia, a través del canal YouTube (http://www.youtube.com/user/campusdegandia/live).

Conferència inaugural a càrrec de Joaquín Cuenca Abela

Sota el títol “Emprenedor per accident, una carrera lligada a la fotografia”, Joaquín Cuenca Abela serà l’encarregat d’impartir la conferència inaugural. Enginyer en Informàtica per la Paris-Sud University i llicenciat en Física per la Universitat de València, Cuenca va fundar la seua primera empresa, Panoramio, en 2005, adquirida per Google dos anys més tard. En 2010, juntament amb altres socis, va constituir BeSoccer. I un any més tard, en 2011, Freepik.

BeSoccer és un dels mitjans de comunicació esportiva líder en el mercat i Freepìk, el banc d’imatges amb més ús del món.

En l’actualitat, Cuenca és inversor àngel de diverses start-ups, conseller extern de l’Agència d’Innovació i Desenvolupament d’Andalusia IDEA i CEO de Freepik, venuda al fons suec EQT en 2020.

Articles relacionats