12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Concurs de fotografia “Apodera’t. Canvia l’objectiu” a Gandia

• L’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, amb la col·laboració de l’Associació Fotogràfica de la Safor, convoca la primera edició del Concurs de Fotografia a propòsit del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència masclista.

• El tema serà la “Lluita contra la violència de gènere”. Els originals s’han d’enviar a igualtatgandia@gmail.com, abans del 6 de novembre.

• El primer premi està dotat amb 450 €, 350 € el segon i el tercer rebrà 200 €. A més, les 10 fotografies finalistes restants obtindran 100 € cadascuna.

La regidora delegada d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Juana Navarro, acompanyada de la presidenta de l’Associació fotogràfica de la Safor, Encarna Fuster, ha presentat aquest matí la primera edició del Concurs de fotografia “Apodera’t. Canvia l’objectiu”, dins els actes commemoratius del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència de gènere.

L’objectiu és estimular la creació artística entre la ciutadania, promoure la igualtat en qualsevol de les seues formes i fomentar la prevenció de la violència de gènere utilitzant la fotografia.

“Volem que la gent es consciencie de la xacra social que representa la violència de gènere i que, a través de la fotografia, llance, transmeta un missatge d’esperança; que és possible eixir-se’n, apoderar-se…”, ha explicat Navarro.

L’Associació fotogràfica de la Safor col·labora en el certamen: “Animem la gent a què participe, perquè la causa s’ho val i també els premis estan molt bé”.

Les bases 

– Poden participar qualsevol persona de més de 18 anys, o menor, amb autorització de la mare, el pare o tutor/a legal.

– El tema serà la “Lluita contra la violència de gènere”. Es recomana el foment del missatge positiu, d’apoderament i que no victimitze més les víctimes.

– La tècnica serà lliure, però no es podran alterar electrònicament, ni s’acceptaran fotomuntatges.

– El termini d’admissió serà del 8 d’octubre al 6 de novembre de 2020 a igualtatgandia@gmail.com.

– El primer premi està dotat amb 450 €, 350 € el segon i el tercer rebrà 200 €. A més, les 10 fotografies finalistes restants obtindran 100 € cadascuna.

– El jurat està format per: Marta Sambrizzi, com a representant de l’Associació Rosa dels Vents per la igualtat de gènere; un/a representant de l’Associació fotogràfica de la Safor; Rafael Andrés, fotògraf professional; dos representnats de l’àrea d’igualtat…

– El lliurament de premis tindrà lloc el 25 de novembre.

Articles relacionats