Compromís qüestiona l’adjudicació de la ràdio municipal de Ròtova

La ràdio municipal de Ròtova no té adjudicació definitiva ni projecte tècnic des de 2006. Així ho ha explicat el grup municipal Compromís, que afirma que ha pogut comprovar-ho ara que s’està produint un nou procés d’adjudicació de la gestió la ràdio. “És una mostra més que no hem tingut un govern gestionant l’Ajuntament; o, com a mínim, el malgestionava. Durant molt de temps, el govern del PP ha pensat que podien fer el que volien i com volien. I, en este cas, ens trobem amb 12 anys en una situació d’al·legalitat», afirmen.

Compromís s’ha mostrat molt crític amb el procés d’adjudicació: han convidat empreses concretes i s’ha convidat empreses relacionades entre elles, i alguna que no es dedica ni a la ràdio. El grup municipal de Compromís ha demanat un informe de legalitat per si és correcte continuar amb l’adjudicació del servei sense comptar, encara, amb adjudicació definitiva de l’emissió.

Esta situació se suma, segons Compromís, a la falta de contracte en què ha funcionat la gestió de la ràdio en els últims anys; a més, un informe de Secretaria advertia que la liquidació no s’ajustava al conveni.

Et Pot Interessar