COMPROMÍS PRESENTA UNA MOCIÓ AL SENAT PER AL RESCAT «IMMEDIAT» DE L’AP-7

Els senadors de Compromís Carles Mulet i Dolors Pérez han presentat una moció en la Cambra alta en la qual demanen una solució immediata per al «rescat» de l’autopista AP-7, la concessió de la qual, que finalitza en el mes de desembre de 2019, no serà renovada, segons va anunciar el Govern central.

Els senadors de Compromís han assenyalat a través d’un comunicat que els trams Tarragona-València i València-Alacant d’aquesta autopista, la concessió de la qual correspon a Abertis, són «una important via de comunicació» que discorre seguint un recorregut paral·lel a dues carreteres nacionals, la N-340 i la N-332, «desfasades» o amb «gran volum de tràfic».

 

Tots dos senadors han assenyalat que els conductors d’aquestes zones «estan farts de pagar peatges a la concessionària de l’AP-7 i de veure com en altres zones de la Península es construeixen autovies segures i les autopistes són rescatades», quan ací «porten dècades pagant, per la qual cosa la inversió està més que de sobres amortitzada», han destacat.

En aquest sentit, han reivindicat la gratuïtat de l’AP-7 com a alternativa «a l’elevada sinistralitat de la resta de carreteres saturades que tenim els valencians». «Aquesta és una actuació que es podria dur a terme immediatament, sense obres», han subratllat.

Et Pot Interessar