19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Compromís participa en el Fòrum Internacional sobre Governança Multinivell a Gandia

Compromís participa en el Fòrum Internacional sobre Governança Multinivell a Gandia

– Tindrà lloc en l’Hotel Borgia de Gandia, des del divendres 10 de desembre a les 16.00 h fins al dissabte 11 de desembre a les 18.30 h.

En el marc d’una iniciativa conjunta entre CIEMENCoppieters Foundation i el Fòrum Sobiranista tindrà lloc un seminari internacional de formació i capacitació sobre diferents temàtiques i la seua relació amb l’entorn europeu en un sentit ampli.

La intenció és proveir de recursos acadèmics i formatius a les assistents per a potenciar el debat, l’intercanvi d’idees i finalment generar coneixement compartit entorn de temàtiques com el feminisme, la gestió de la diversitat lingüística, l’auge de l’extrema dreta, el sindicalisme i la gestió dels conflictes territorials en un marc europeu i global.

Compromís estarà present, especialment, en la taula redona del dissabte a les 16 h en la qual participarà la nostra coportaveu nacional i secretària general de Més – Compromís, Àgueda Micó. Sota el títol: Els sobiranismes i la governança multilateral. Entre la representació territorial i la col·laboració en una agenda compartida.

Articles relacionats