9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Aprovat el calendari de l’XI Congrés Local del PP de Gandia

 

La presidenta i la secretària del Comité Organitzador (COC) de l’XI Congrés Local del Partit Popular de Gandia, Emi Climent i Raquel Díaz, respectivament, han comparegut aquest matí en roda de premsa en la seu dels populars de Gandia, per a donar a conéixer el calendari del procés congressual que el PP de Gandia ha posat en marxa.

Dimarts passat dia 7 de desembre, el COC va aprovar per unanimitat dels seus integrants, tant el termini de presentació de candidatures com de campanya de candidats, així com el model oficial de presentació d’avals.

Amb aquesta aprovació s’inicia el termini perquè aquell militant, major de 18 anys i al corrent del pagament de la quota, puga tant presentar candidatura a la presidència del partit com avalar al candidat/s que desitgen dirigir el partit en el conclave que es realitzarà el 22 de gener de 2022.

Des del mateix dia 7 i fins al 28 de desembre, tots dos inclusivament, són els 15 dies hàbils que el COC ha aprovat per a la presentació de candidatures.

Automàticament, des del 29 de desembre i fins al 12 de gener, també tots dos inclusivament, seria el termini de 10 dies que tindrien els candidats per a desgranar-li als afiliats les propostes i programa associat a la seua candidatura.

La presidenta del COC, Emi Climent, ha destacat que: “els membres del COC, com a representants neutrals d’aquest procés anem dur a terme un procés transparent que ens porte a la realització d’un Congrés que suposarà un nou camí per a eixir reforçats com a únic partit que és alternativa a l’actual govern d’esquerres de la ciutat. Som l’única esperança a l’actual govern que s’ha dedicat a apujar impostos, crear inseguretat, reduir serveis i deixadesa de la ciutat de les seues associacions i veïns”.

Climent ha recordat que: “aquest congrés és un compromís amb els ciutadans però també amb nosaltres mateixos, la família del Partit Popular de Gandia, per a recuperar l’Ajuntament de Gandia en 2023 perquè a Gandia li fa falta un PP unit i fort”.

Per part seua, Raquel Díaz, secretària del COC ha volgut posar en valor que: “fa molts anys que estem esperant aquest procés congressual i des del COC treballarem per realitzar de manera il·lusionant un gran Congrés”.

Articles relacionats