15.2 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Compromis +´ Gandia llueix múscul omplint el Teatre Serrano de gom a gom

IMG 1458IMG 1431

Èxit total a la presentació a la ciutadania de la candidatura Compromís +´ Gandia unida. La coalició unitària, que encapçala Pep Alandete, es presentava davant de més de 600 persones amb opcions d’aconseguir la primera Alcaldia del canvi. 

En la seua intervencio, Alandete va assegurar que Gandia ho ha notat quan la coalició ha estat al govern, perquè s’ha demostrat que són imprescindibles per parar el descontrol i el balafiament que s’han apoderat de l’Ajuntament quan no hi han estat presents. “Les  passades dos legislatures, una amb el Govern del PP i l’altra amb el govern del PSOE, van deixar la nostra ciutat  endeutada fins a les celles, i per això  la gestió municipal se n’ha ressentit. En una legislatura complicada Lorena,
Laura, Nahuel, Alícia i Xavi  han sabut aprofitar tots els recursos possibles per implementar polítiques decisives destinades a la millora de la nostra ciutat. I han estat fonamentals perquè les prioritats vingueren marcades tothora per aconseguir sempre  el millor per al veïnat”.

Però ara, assegura, Gandia necessita “continuar construint entre totes una Gandia culta, desvetlada i feliç en què el drama de la desocupació desaparega de les nostres vides, on els majors tinguen tots els recursos públics necessaris per una vellesa digna, la nostra joventut puga satisfer tots els seus projectes i cap dona siga mai més maltractada”.

Assegura que les eleccions del pròxim 26 de maig seran #decisives si volem que ningú no patisca ni es quede arrere i on el bé comú siga  “l’únic govern
que ens governe. Amb Compromís +´ Gandia unida farem entre totes i tots que la llum vença la foscor!”*

Alícia Izquierdo, núm. 2

“Seguirem transformant la ciutat amb humilitat, però amb energia. Ens tocarà, com hem fet estos anys, ser espavilats, aprofitar cada oportunitat,  aconseguir i gastar amb trellat cada euro que vinga d’ací o d’allà i completar el que s’ha quedat a mitges. Serà més fàcil, després del que hem aconseguit fins ara*”.

Ferran Martínez, núm. 3

“Veig en la política un excés de crispació i d’insults, en lloc de distensió. Un afany per excloure i destruir, en lloc d’incloure i construir… També sembla que els qui venim del món de l’empresa hem de defensar per força posicions ultra-lliberals. I no és així, és compatible amb valors solidaris d’equitat i justícia social, que garateixen la distribució d’aquesta riquesa”. 

Nahuel González, núm. 4

“Hem sabut unir-nos per Gandia, sumar per avançar, apartar diferències per prioritzar el que tenim en comú: la nostra estima a Gandia, a la terra, a les persones. Som la candidatura que guanyarà les eleccions perquè ens van dir que no podríem i vam poder. Perquè vam sobreviure al silenci i som la veu de totes”.                       

es

Articles relacionats