14.9 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Inaugurada la huitena Fira del Motor a Gandia

CW 00635 1 CW 00615

Diana Morant, Alcaldessa de Gandia ha comentat en la inauguració de la Fira:

“ La 8a Fira del motor, es una fira que podem dir que està totalment consolidada. Ja des de la seua primera edició ha anat creixent, en expositors, en el nombre de visitants i fins l’any passat anava creixent en el nombre de vendes. Les previsions dels comerciants sons d’aconseguir la xifra de 6 milions d’euros, volum de vendes de l’any passat.”

“Per a nosaltres aquesta Fira també fa créixer la marca Gandia, ja que com a Fira és la tercera més important de la Comunitat. La Fira està situada en 20.000 m2 del Centre Històric de manera que es creen moltes sinergies i mantenim viu el Centre Històric”.

“ Agrair a les empreses participants l’aposta per la Fira i els preus que poden aprofitar els compradors per motius de la Fira”

Alicia Izquierdo regidora de Polítiques Econòmiques, ha destacat tot el treball que hi ha al voltant de l’organització de la Fira, agraint als serveis bàsics, per tota la logística desplegada, per a la posada en marxa de la Fira.

“ L’èxit de la Fira no és un altre que aprofitar els grans preus que els compradors potencials poden trobar, i aprofitar tota l’estructura comercial i hostalera que dona el Centre Històric, que fa un esforç d’horaris per a ampliar els serveis als visitants”.

Articles relacionats