21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

EL PAPA FRANCESC  BENEEIX A CÀRITAS GANDIA EN EL 50 ANIVERSARI DE L’ENTITAT

papa foto

El Papa agraeix a Càritas Gandia el treball que realitza i envia un video amb la seua bendició a Càritas Gandia.

A més, demana a l’entitat “que continue treballant amb amor i destruint tots els egoismes”

Amb motiu dels 50 anys que Càritas Gandia compleix enguany, l’entitat ha celebrat aquest matí de dissabte l’acte central de l’aniversari. L’acte ha constat d’una Eucaristia a les 12 en la Seu Col·legiata de Gandia, seguit d’un menjar de germanor.

Ha sigut en l’Eucaristia, oficiada pel Bisbe auxiliar de València, Esteban Escudero, quan s’ha projectat el vídeo del Papa que, al mig minut, agraeix a Càritas Gandia el treball que realitza i demana a l’entitat “que continue treballant amb amor i destruint tots els egoismes”.

En el seu missatge complet, diu el Papa Francesc:
“A tots vostés que treballen en Càritas de Gandia i que compleixen 50 anys, els mane la meua benedicció i els agraïsc el que fan. El treball de Càritas és la mà llarga de l’amor de Déu a l’Església, al poble, a la gent. Continuen treballant amb amor. Sembrant amor, sembrant ajuda i destruint tots els egoismes. Que Déu els beneïsca. I resen per mi. Gràcies”.

El Sant Pare va respondre amb aquest vídeo a la carta que Càritas Gandia li va remetre per a donar-li a conéixer el 50 aniversari i els actes que durant enguany s’estan duent a terme per part de l’entitat local.

A l’acte de celebració del 50 aniversari han assistit per part de Càritas Diocesana de València, el director, Ignacio Grande i el subdirector, Carlos Chova, el delegat episcopal adjunt, Juan José Llácer.

L’Eucaristia ha estat celebrada pel Bisbe Auxiliar de València, Esteban Escudero, el Vicari Episcopal de la Rectoria 8 (a la qual pertany Gandia), Francisco Revert, l’Arxipreste del Sant Duc, José Santa María, el president de Càritas Gandia, Juan José Monfort, i l’anterior president de Càritas Gandia, Rafael Sala.

També han assistit a la celebració Paula Beltrán, Padrina de la Setmana Santa 2019 i Emili Ripoll, vicepresident de la J.M.H.H. Setmana Santa Gandia; les Falleres Majors de Gandia, Laura Puig i Júlia *Perles, així com representants d’altres associacions de Gandia i autoritats polítiques.

En l’Eucaristia ha participat la Coral Polifònica Sagrada Família i Telmo Gadea ha sigut encarregat de tocar l’òrgan.

 

eucaristia ss y fallaseucaristia politicos 1

Articles relacionats