COMPROMÍS ES MOSTRA DISPOSAT A RECOLZAR LA INVESTIDURA DE PEDRO SÁNCHEZ

«Si realment el PSOE es compromet a estes coses, amb els vots de Compromís el PP no va a governar els pròxims quatre anys», ha dit Baldoví en declaracions a Onda Cero.

Baldoví ha deixat clar que Compromís no reclamarà el dret d’autodeterminació, ni un referèndum com sí volen els socis de Podem a Catalunya: «Nosaltres ens cenyim als interessos valencians i en la nostra agenda no està este tema», ha dit.

També la diputada Marta Sorlí ha dit en RNE que els quatre diputats recolzarien «un Govern de canvi» si s’arriba a acords i s’argumenta políticament. Els diputats de Compromís han decidit intentar constituir el seu propi grup parlamentari al Congrés, a banda dels 65 de Podem, En Comú Podem i En Marea, que formaran un grup «plurinacional».

Segons ha dit, no té cap sensació d’haver incomplit esta promesa, perquè allò signat era «intentar-ho fins a l’últim moment». També ha deixat clar que espera que la seua decisió no genere tensions amb Podem, amb els qui ha dit treballar «molt a gust» i espera tindre «molts moments de trobada».

Et Pot Interessar