20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

COMPROMÍS ES MOSTRA DISPOSAT A RECOLZAR LA INVESTIDURA DE PEDRO SÁNCHEZ

“Si realment el PSOE es compromet a estes coses, amb els vots de Compromís el PP no va a governar els pròxims quatre anys”, ha dit Baldoví en declaracions a Onda Cero.

Baldoví ha deixat clar que Compromís no reclamarà el dret d’autodeterminació, ni un referèndum com sí volen els socis de Podem a Catalunya: “Nosaltres ens cenyim als interessos valencians i en la nostra agenda no està este tema”, ha dit.

També la diputada Marta Sorlí ha dit en RNE que els quatre diputats recolzarien “un Govern de canvi” si s’arriba a acords i s’argumenta políticament. Els diputats de Compromís han decidit intentar constituir el seu propi grup parlamentari al Congrés, a banda dels 65 de Podem, En Comú Podem i En Marea, que formaran un grup “plurinacional”.

Segons ha dit, no té cap sensació d’haver incomplit esta promesa, perquè allò signat era “intentar-ho fins a l’últim moment”. També ha deixat clar que espera que la seua decisió no genere tensions amb Podem, amb els qui ha dit treballar “molt a gust” i espera tindre “molts moments de trobada”.

Articles relacionats