5.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Compromís denuncia discriminació en l’admissió a l’escoleta de Ròtova

El Grup Municipal de Compromís per Ròtova ha denunciat que el govern municipal del PP utilitza l’escoleta de manera “arbitrària” i asegura que ha permés i impedit la matrícula dels xiquets sense cap criteri.
Isabel Pérez, regidora de Compromís per Ròtova, ha demanat pels motius pels quals es pot denegar la matrícula de tres xiquets una vegada començat el curs, quan s’ha acceptat la d’altres xiquets. Per a la regidora, “el més greu és que es rebutja la continuïtat d’un d’ells després d’haver-lo acceptat, una vegada els pares descobriren el diferent tracte, en funció de qui ho sol·licitara”.

Pérez manté que el criteri per acceptar la matrícula dels xiquets és municipal, i la normativa no en diu res al respecte. Per tant, haurien de poder accedir tots en les mateixes condicions”.

Afig que “després de les irregularitats comeses amb l’aplicació del bo infantil i del compromís per banda de l’equip de govern de reunir l’organ consultiu de l’escoleta, conforme apareix al règim intern de funcionament del centre, però que no s’ha constituït mai, encara estem esperant esta reunió. I està acabant maig”, alhora que es pregunta si “el govern espera que acabe el curs per passar pàgina esperant que tot s’oblide”.

“Estem parlant dels nostres fills i filles; hem de cuidar-los, fer-ho fàcil als pares i mares i potenciar l’escoleta, per aconseguir que els xiquets es queden al poble. Amb l’actual gestió de l’escoleta se l’estan carregant”.

Articles relacionats