13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Compromís de Xeraco denuncia que el Govern municipal del PP incompleix la promesa feta als llauradors

Compromís de Xeraco denuncia que el Govern municipal del PP incompleix la promesa feta als llauradors

– Jacinta Rubio: “L’actual govern de Xeraco no compleix amb la promesa feta als llauradors el passat mes de juny per evitar que les terres de la marjal s’inunden”

Des de Compromís denuncien que després de l’episodi de pluges de la setmana passada, les terres de la marjal s’han tornat a inundar, tot i les promeses de l’actual govern del partit popular, encapçalat per Avelino Mascarell. El passat mes de juny, el popular Avelino Mascarell va fer unes declaracions a la premsa on va dir textualment: “Anem a reparar l’estació de bombeig per impedir que durant les èpoques de pluges s’inunden els camins i els horts del terme municipal”.

Compromís per Xeraco reclama que a hores d’ara i després de més de mig any com alcalde, les úniques inversions que s’han fet a l’estació de bombeig del riu són les que es van fer des de les regidories d’urbanisme i serveis de l’anterior legislatura, és a dir, les inversions fetes pel govern de Compromís i PSOE. Unes inversions que ascendiren a més de 30.000 €, i que van ser fruit de l’estudi fet en novembre de 2018. Així doncs, en aquest episodi de pluges no s’ha fet res diferent del que es va fer a l’anterior del passat mes d’abril”.

Segons l’estudi de Compromís, perquè l’estació de bombeig funcione al 100% encara s’hauria de fer una inversió d’uns 17.000 € més, que tot i que Avelino Mascarell va prometre que faria al mes de juny encara no ha fet. Compromís assenyalat “Entenem que no es poguera fer l’endemà de les seues declaracions, ja que per a fer-ho possible, era necessari fer modificacions pressupostàries que no ha fet i ha prioritzat altres per damunt de la reparació dels bombejos com la modificació pressupostària de crèdits núm. 18/2019, per valor de 17.000 €, portada per a la seua aprovació al plenari del dia 26 de setembre passat, en la que pretenia canviar l’enllumenat de les pistes del parc de l’estació per posar gespa artificial i utillatge de la policia local per adquirir mobiliari per a la casa de la Música que ni tan sols té encara llicència d’obertura. Així doncs, ha incomplit tot allò que havia promés als llauradors durant la campanya electoral“.

La conseqüència de no prioritzar allò que havia promés és que la setmana passada, Xeraco va tornar a viure un episodi de fortes pluges igual que el del mes d’abril. I que l’actuació del govern del PP ha sigut la mateixa que en els darrers episodis de pluges” i reclamen “que es continue en la línia engegada per nosaltres amb Gandia i Xeresa per tal de donar la millor solució possible i que no s’utilitzen als llauradors i les desgràcies naturals de forma partidista com ha fet el Partit Popular de Xeraco, encapçalat per Avelino Mascarell“.

Articles relacionats