COMISSIONS DE DIVERSES CIUTATS FALLERES PARTICIPEN A LA MOSTRA DE LLIBRETS DE GANDIA

La producció editorial lligada a les falles ha deixat de ser una afició i s’ha convertit en una professió en la que prevalen la qualitat de continguts i la cura en la presentació. Ho han pogut comprovar desenes de persones arribades de diverses ciutats amb tradició fallera durant la Mostra de Llibrets celebrada este dissabte al Museu Faller de Gandia. 

 

Des l’any 2006, l’Associació d’Estudis Fallers i la Federació de Falles de Gandia organitzen la Mostra de Llibrets de la Comunitat Valenciana amb la intenció de promoure un punt de trobada d’aquelles falles i fogueres que treballen per fer del llibret un mitjà de comunicació modern, posant en valor la cultura valenciana i la festa. Dissabte tots els assistents van poder gaudir de les millors obres literàries de les falles.
Més de cinquanta comissions i associacions falleres han participat a la mostra, a més de les editorials més importants, que porten els seus llibrets i publicacions amb l’objectiu de compartir idees i inquietuds, i donar a conéixer el llibret de cada falla o foguera, a més de poder intercanviar-lo o comprar-lo, si és el cas.

Et Pot Interessar