11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Comerç prepara un Pla de transició cap a una nova normalitat

• Les associacions de comerciants i hostalers de la ciutat, junt amb l’Ajuntament de Gandia, estan treballant per tal de realitzar una re-apertura organitzada, consistent i coordinada, el pròxim 11 de maig, data d’inici de la 1a fase (amb independència dels que puguen i vulguen obrir en la fase 0, el 4 de maig).

• Els primers dies de la pròxima setmana s’iniciarà el procés informatiu, tant per als establiments comercials i hostalers com per als consumidors (encara hi ha aspectes no concretats per les autoritats sanitàries).

• Ferran Martínez, regidor de Polítiques Econòmiques: «Tan prompte com tinguem la informació completa del procés de re-apertura, iniciarem aquest procés informatiu. Mentrestant, recomanem no fer consultes sobre la re-apertura comercial i hostalera (més de 300 ja en dos dies), per tal de poder atendre també les nombroses i variades sol·licituds d’informació que es realitzen per part d’altres sectors professionals i empresarials».

Davant l’allau de consultes (més de 300 en dos dies) rebudes per l’oficina municipal d’informació autonomosyempresas@gandia.org i els serveis de l’àrea de Comerç, referides al procés de re-apertura del comerç i l’hostaleria, el Departament de Polítiques Econòmiques i Comerç de l’Ajuntament de Gandia vol llançar un missatge de tranquil·litat i ha anunciat que les associacions de comerciants i hostalers de la ciutat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, estan treballant per tal de realitzar una re-apertura organitzada, consistent i coordinada, el pròxim 11 de maig, data d’inici de la 1a fase (amb independència dels que puguen i vulguen obrir en la fase 0, el 4 de maig).

Aquest Pla de transició cap a una nova normalitat contempla:

• Un Pla de comunicació dirigit a hostalers i comerciants sobre els requisits tècnics i de prevenció definitius (encara hi ha aspectes no concretats per les Autoritats Sanitàries).

• Un Pla de proveïdors per a l’adquisició col·lectiva de material i equipament de prevenció, personalitzat.

• Una campanya informativa sobre les hipotètiques ajudes de l’Administració per a la compra d’aquest equipament preventiu.

• Una campanya dirigida al consumidor sobre el conjunt de mesures adoptades pel sector, que reforçaran, sense cap dubte, la seguretat dels establiments.
«Tan prompte com tinguem la informació completa del procés de re-apertura, iniciarem aquest procés informatiu. Això serà en els primers dies de la setmana vinent. Mentrestant, pregaríem que s’abstingueren de realitzar consultes sobre aquests temes per a poder atendre les nombroses i variades sol·licituds d’informació que es realitzen per altres sectors professionals i empresarials», ha assegurat el regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria, Ocupació i Innovació, Ferran Martínez Mendoza.

Articles relacionats