15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Oliva treballa en les matriculacions escolars del pròxim any

Des del departament d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva es continua treballant amb reunions telemàtiques per tal d’establir de quina forma es realitzarà la matrícula per al pròxim curs escolar 2020-2021.

Informen que ja s’ha fet una reunió amb les dos Escoles Infantils Municipals i s’està a l’espera d’instruccions per part de la Conselleria d’Educació. Pràcticament al 100%, la matriculació serà per via telemàtica. Des del departament d’Educació assenyalen que ‘es vol transmetre un missatge de tranquil·litat a les famílies amb menors que inicien aquest pròxim curs la seua escolarització’.

També s’acorda que si fora necessari que s’habilitarà un espai físic on les famílies, que no disposen de mitjans telemàtics, puguen efectuar la matrícula dels seus fills/es sempre complint les mesures sanitàries establides per les autoritats competents.

Les famílies amb menors entre 0 i 3 anys podran, en breu, a través de les xarxes socials conéixer les instal·lacions de les dos Escoles Infantils Municipals (El Caragol i La Taronja Ninos) perquè realitzaran una jornada de portes obertes on line.

Articles relacionats